Архіпов Віктор Віталійович
- Посада:
- кандидат технічних наук
-
Кабінет 507
- (+38 044) 455-56-66, вн. 124
-
Архіпов Віктор Віталійович
кандидат технічних наук (2005 р.), доцент (2009 р.)
кабінет 507
(+38 044) 455-56-66, вн. 124
Сфера наукових інтересів
- ресторанний бізнес, технологія національних страв, еногастрономія, товарознавство, судова експертиза товарів та послуг, оцінка майна
Викладає
- етнічна кулінарія, організація ресторанного господарства
Архіпов Віктор Віталійович
- кандидат технічних наук (2005 р.), доцент (2009 р.)
Освіта
- магістр, спеціальність «Якість, стандартизація та сертифікація», Університет економіки та права «КРОК», Навчально-науковий Інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти (2012 р.)
- кандидат технічних наук, 05.18.15 — товарознавство харчових продуктів, Харківський державний університет харчування та торгівлі (2005 р.)
- інженер-технолог, «Технологія та організація громадського харчування», Донецький інститут радянської торгівлі (1987 р.)
Професійна кар’єра
- з 2017 року – Університет економіки та права «КРОК», професор кафедри туризму
- з 2015 р. – член центральної кваліфікаційної комісії судових експертів Минюсту України
- 2009–2017 рр. – Інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету культури та мистецтв
- з 2006 р. – атестований судовий експерт Мінюсту України
- 2005 – 2015 рр. – член експертно–кваліфікаційної комісії оцінювачів ФДМ України
- 2004–2009 рік – Інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу
- з 2002 р. – експерт–оцінювач ФДМ України по всіх напрямках оцінки майна та немайнових прав в Україні
Особисті досягнення
-
Розроблено:
- Авторські курси дисциплін: «Організація роботи сомельє», «Особливості культури і традицій харчування народів світу», «Енологія та еногастрономія» для студентів вищих навчальних закладів».
- Авторські курси для викладання при підготовці оцінювачів: «Оцінка товарів, рухомого майна», «Оцінка рухомого майна, що становить культурну цінність».
- Методичні рекомендації щодо визначення цін при здійсненні закупівель товарів та послуг за державні кошти. Звіт про НДР. Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. 2012р.
-
Авторські методики для проведення судових експертиз:
- Приватна методика виробництва судово-товарознавчої експертизи при дослідженні меблів.
- Регламент виробництва судово - товарознавчої експертизи хутряних виробів.
- Методика проведення судово-товарознавчих експертиз майна, що постраждало в результаті надвичайних ситуацій
- Регламент проведення судово-товарознавчих експертиз по документам.
- Методика ідентифікації антикварних ікон під час проведення судово-товарознавчих експертиз на митницях України.