Посада:
кандидат технічних наук
Адреса:
Кабінет 507
Телефон:
(+38 044) 455-56-66, вн. 124
Надіслати електронного листа
Інша інформація:
Архіпов Віктор Віталійович

кабінет 507

(+38 044) 455-56-66, вн. 124

Сфера наукових інтересів

  • ресторанний бізнес, технологія національних страв, еногастрономія, товарознавство, судова експертиза товарів та послуг, оцінка майна

Викладає

  • етнічна кулінарія, організація ресторанного господарства
 
 

Архіпов Віктор Віталійович

  • кандидат технічних наук (2005 р.), доцент (2009 р.)

Освіта

  • магістр, спеціальність «Якість, стандартизація та сертифікація», Університет економіки та права «КРОК», Навчально-науковий Інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти (2012 р.)
  • кандидат технічних наук, 05.18.15 — товарознавство харчових продуктів, Харківський державний університет харчування та торгівлі (2005 р.)
  • інженер-технолог, «Технологія та організація громадського харчування», Донецький інститут радянської торгівлі (1987 р.)

Професійна кар’єра

  • з 2017 року – Університет економіки та права «КРОК», професор кафедри туризму
  • з 2015 р. – член центральної кваліфікаційної комісії судових експертів Минюсту України
  • 2009–2017 рр. – Інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету культури та мистецтв
  • з 2006 р. – атестований судовий експерт Мінюсту України
  • 2005 – 2015 рр. – член експертно–кваліфікаційної комісії оцінювачів ФДМ України
  • 2004–2009 рік – Інститут готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу
  • з 2002 р. – експерт–оцінювач ФДМ України по всіх напрямках оцінки майна та немайнових прав в Україні

Особисті досягнення

  • Розроблено:
    • Авторські курси дисциплін: «Організація роботи сомельє», «Особливості культури і традицій харчування народів світу», «Енологія та еногастрономія» для студентів вищих навчальних закладів».
    • Авторські курси для викладання при підготовці оцінювачів: «Оцінка товарів, рухомого майна», «Оцінка рухомого майна, що становить культурну цінність».
    • Методичні рекомендації щодо визначення цін при здійсненні закупівель товарів та послуг за державні кошти. Звіт про НДР. Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. 2012р.
  • Авторські методики для проведення судових експертиз:
    • Приватна методика виробництва судово-товарознавчої експертизи при дослідженні меблів.
    • Регламент виробництва судово - товарознавчої експертизи хутряних виробів.
    • Методика проведення судово-товарознавчих експертиз майна, що постраждало в результаті надвичайних ситуацій
    • Регламент проведення судово-товарознавчих експертиз по документам.
    • Методика ідентифікації антикварних ікон під час проведення судово-товарознавчих експертиз на митницях України.